Copyright 2005 Udruzena advokatska kancelarija - Bozovic, Djelic & Ivkovic,
All Rights Reserved
 
Osiguranje
  Naši advokati imaju veliko iskustvo u sporovima raličite prirode u oblasti osiguranja, počev od osiguranja lica do sporova iz oblasti projektovanja i izgradnje objekata u Republici Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije.

Zastupali smo i zastupamo neke od vodećih kompanija u izuzetno složenim predmetima osiguranja i posredovanja u osiguranju imovine i lica.

Naš partner, Vladimir Đelić je pohađao kurs u Leslie and Godwin Ltd. (Lloyds Insurance Brokers) u Londonu, gde je stekao iskustvo u oblasti osiguranja građevinskih radova, osiguranja imovine i pomorskog osiguranja.

Naš partner, Aleksandar Đelić je bio pravni savetnik u Energoprojekt Garantu, članici Energoprojekt Holding Korporacije, u sektoru za osiguranje i reosiguranje gde se bavio različitim pravnim pitanjima i problematikom, a naročito u oblasti osiguranja i reosiguranja građevinskih radova kao i naplatom šteta.

Trenutno savetujemo nekoliko društava za posredovanje u osiguranju, koji se pojavljuju kao novina na tržištu jugoistočne Evrope.