Copyright 2005 Udruzena advokatska kancelarija - Bozovic, Djelic & Ivkovic,
All Rights Reserved
 
Pravo vezano za promet nepokretnosti i izgradnju objekata
  Naš tim advokata ima naročito iskustva u pravnoj oblasti vezanoj za promet nepokretnosti kao i izgradnju objekata. Naša kancelarija zastupa veći broj klijenata koje su vezani za projekte vezane za nepokretnosti kako u Srbiji tako i u Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Naši klijenti su: zajmodavci, institucionalni investitori, fondovi, investicioni bankari i savetnici, i privatni klijenti.

Naš cilj je da klijentu obezbedimo stručnu pomoć i kompletnu uslugu u rešavanju problema iz ove oblasti. U tom pravcu naši advokati su iskusni i posvećeni pružanju kvalitetne usluge koja ima uporište u bogatoj praksi naše kancelarije u oblasti osiguranja, parnice, poslovnog prava, kao i fiskalnog prava.

Kako kupoprodaja odnosno prenos nepokretnosti postaje izuzetno složen proces, to se stranke sve više oslanjaju na naše profesionalno umeće, sve u cilju uspešnog završetka transakcije. Savremeno, dinamično tržište kapitala postavlja sve veće zahteve u oblasti investiranja i obezbeđivanja zajmova za kupovinu ili izgradnju nekretnina u čemu svojim klijentima uspešno pomažemo.